Lüks Afşınlılar Turizm Ankara ( Aşti ) Şubesi

7/24 online bilet bulunup / bulunmadığını kontrol etmek için satış sistemini kullanmanız tavsiyemizdir.!

online otobüs bileti


ŞEHİR
ŞUBE
ADRES
TELEFON
FAKS
ANKARA
MERKEZ
AŞTİ TERMİNAL İŞLETMESİ
(0312) 224 13 46
(0554) 789 80 06

Lüks Afşınlılar Turizm kurulduğu günden bugüne zaman içerisinde bünyesine birçok esnafı barındırmış ve yörede markalaşarak, yolcularına kendilerine ait bir firma imajını sağlamıştır. Yerel kaynaklarımızla ve gücümüzle harekete geçirdiğimiz, özlenen kalitede, güvenli ve avantajlı hizmet ataklarımızı, önce yerel sonrada ulusal boyutta da sürdürmek, çalışanları ve yolcuları ile birlikte sektörde kaliteyi arttırmaktır.

Konuklarımıza ve çalışanlarımıza olan davranışlarımızda; karşılıklı saygı ve dürüstlük ilkemizi korumak, Topluma, doğal çevreye ve insanlığa karşı olan sorumluluğumuzun bilincinde olmak, Bilgi çağının olanaklarını tüm hizmet alanlarımızda uygulamak ve konuklarımızın ihtiyaç ve beklentilerini, beklediklerinden daha kaliteli bir hizmet anlayışıyla karşılamak temel hedefimizdir.

Konuklarımızın tüm ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde karşılayarak, rahat ve güvenli bir yolculuk yapmalarını sağlamak, kendimizi günün değişen şartlarına göre sürekli geliştirerek ve yenileyerek müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktır. Bunu başarmanın yolu, yenilikçi ve yaratıcı önerileri cesaretlendirecek eğitimlerle çalışanlarımızın şirketimize olan bağlılıklarını arttırarak, takım ruhu ile verimlilik ve hizmet kalitesini yükseltmektir.

Çağrı Merkezi 0344 511 46 96
Lüks Afşınlılar Turizm Şubeleri




Kategoriler

  

Otobüs Bileti

Kargo Şirketi

Banka Şubesi

Akaryakıt İstasyonu

Uçak Bileti

İş Dünyası

Devlet Kurumu

Eğitim Kurumu

Sağlık Kurumu

Beyaz Eşya