Batı Antalya Turizm Antalya Şubesi

7/24 online bilet bulunup / bulunmadığını kontrol etmek için satış sistemini kullanmanız tavsiyemizdir.!

online otobüs bileti


ŞEHİR
ŞUBE
ADRES
TELEFON
FAKS
ANTALYA
YAYLA
MERKEZ
(0242) 331 40 81

ANTALYA
SAHİL
MERKEZ
(0242) 331 40 81

ANTALYA
KALKAN
KALKAN OTOGAR
(0242) 844 24 66

ANTALYA
KAŞ
KAŞ OTOGAR
(0242) 836 36 77




Bu güzergahta günlük sadece bir sefer yapılabiliyordu. Araçlar o günlerin teknolojik koşullarında değişik markalarda koridorsuz, üstten bagajlı,burunlu tipteydi. 15-20 kişilik olmasına rağmen yolda çalışan tek araç olmaları nedeniyle 30-40 yolcu taşımak zorunda kalıyorlardı. Bu nedenle yolculuklar uzunca bir süre alıyordu. Aynı yıllarda Finike-Fethiye arasında o günün şartlarına uygun Karsan tipi otobüslerle her sabah karşılıklı olmak üzere tek sefer düzenlenmekteydi. Bu süreç 1970'li yılların sonuna kadar devam etti.

1980'li yılların başında Kemer yolu üzerindeki Çamdağ ve Akyarlar tünellerinin ulaşıma açılmasıyla Kaş-Antalya arasında Mersedes Benz 0302 araçları ile günlük birkaç sefer düzenlenmeye başlandı. 1980'li yılların ortalarına doğru bu seferler Fethiye'ye kadar uzatıldı ve ender de olsa klimalı otobüsler yollarda görülmeye başlanıldı. Aynı dönemde değişik firmaların bu güzergahta yolcu taşımacılığı yapmaya başlaması ile rekabet ortamına girildi. Düşük fiyatla yolcu taşıma,rakip firmayı zarara uğratma felsefesi üzerine kurulu bir rekabet düzeni oluştu. Bu oluşum yolcunun beklentilerini karşılamaktan uzak kısa vadede para kazanmaya odaklı olduğundan hizmet kalitesi ve yolcu taşımacılığından elde edilen gelirin düşmesi pek çok araç sahibinin iflas etmesine yol açtı. Bu nedenle pek çok meslektaşımız mesleğinden uzaklaşmak zorunda kaldı. Rekabet nedeniyle araçların birbirleriyle yarışmaları mal ve can güvenliğini tehdit etti,üzücü kazalar yaşandı.

1990'li yılların ortalarına kadar çoğunluğu klimalı olmak şartı ile Mersedes Benz (0302-0302S-0303)-Mitsubishi ve Man marka 40-50 yolcu kapasiteli araçlarla hizmet verildi. 5 Nisan 1994 kararları neticesinde yaşanan ekonomik kriz ile birlikte maliyetlerin artması sonucu bu araçlar yerini yolcu kapasitesi daha az olup giderleri daha düşük olan araçlara bıraktı. Ülkemiz taşımacılığının %95 'inin karayolu ile yapılması ,araç sayısının artması,günümüz insanlarının zamana verdiği önem gereği, daha çok sefer düzenleme gereksinimi doğurdu. . Bölgemizin yolcu potansiyelinin düşük ve düzensiz olması araçların yolcu kapasitesi bakımından sürekli küçülmesine yol açtı. 2000'li yılların başında ulaşım sektöründeki hızlı değişim ve gelişime ayak uydurmak,meslektaşlarımızın ve müsterilerimizin beklentilerine cevap vermek amacıyla bir kooperatif çatısı altında 45 meslektaşımız ile birlikte birleşmeye karar verip 5 Haziran 2000 tarihinde SS. 239 Nolu Batı Antalya Otobüsçüler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi olarak şehirlerarası (D1) yetki belgemizle (Antalya-Kaş-Fethiye-Marmaris ve Antalya yayla yolundan Fethiye-Marmaris ) güzergahlarında yolcu taşıma faaliyetimize başladık.

4925 sayılı karayolu taşımacılık kanunu gereği (firmalara ait öz mal araç zorunluluğu nedeniyle) 25 Şubat 2005 tarihinde kooperatifimiz üyelerinden oluşan "BATI ANTALYA TURiZM SEYAHAT ve TAŞIMACILIK LTD. ŞTİ. 'ni" kurup yol şartlarımıza en uygun araçları tercih ederek yüksek performanslı son mode süspansiyonlu klimalı araçlarımızla filomumuzu güçlendirerek siz değerli yolcularımızın hizmetine sunduk. Halen şehirlerarası yolcu taşımacılğına şirket bünyesinde , il içi yolcu taşımacılığına da kooperatif bünyesinde müşterek olarak devam emekteyiz.

Çağrı Merkezi 0242 331 40 81
Batı Antalya Turizm Şubeleri


Kategoriler

Otobüs Bileti

Kargo Şirketi

Banka Şubesi

Akaryakıt İstasyonu

Otobüs Terminali

Metro Turizm

Varan Turizm

Ulusoy Turizm

Kamil Koç

Anadolu Ulaşım

Pamukkale Turizm

Nilüfer Turizm

Kontur Turizm

Süha Turizm

Efe Tur

Has Turizm

Seç Turizm

Özkaymak Turizm

Lider Turizm

Yurtiçi Kargo

Aras Kargo

Sürat Kargo Şubeleri

MNG Kargo Şubeleri

TNT Kargo

DHL Kargo Şubesi

UPS Kargo

PTT Kargo Şubeleri

Metro Kargo Şubesi

Ziraatbank Şubesi

Halkbank Şubesi

Denizbank Şubesi

Vakıfbank Şubesi

Finansbank Şubesi

Akbank Şubesi

Garanti Bankası

Yapı Kredi Bankası

İşbank Şubesi

HSBC Bank Şubesi

Şekerbank Şubesi

TEB Şubesi

ING Bank Şubesi

İprgagaz LPG İstasyonu

Aygaz LPG İstasyonu

Petrol Ofisi

TOTAL İstasyonu

Shell İstasyonu

OPET İstasyonu

BP İstasyonu

ALPET İstasyonu

Türkiye Petrolleri / TP

Lukoil İstasyonu

Uçak Bileti

İş Dünyası

Devlet Kurumu

Eğitim Kurumu

Türk Hava Yolları - THY Satış Ofisleri

AnadoluJet

HAVAŞ

Seyahat Acentesi

TÜVTURK Araç Muayene

Türk Telekom

İŞKUR İl Müdürlüğü

Kosgeb Hizmet Merkezi

Ticaret Sanayi Odası

Belediye Başkanlığı

Vergi Dairesi

Sosyal Güvenlik Kurumu

Askerlik Şubesi

Yabancı Büyükelçilikleri

Noter Telefon Numaraları

Diyanet İşleri İl Müftülükleri

İl ve İlçe Nüfus Müdürlükleri

Tapu Sicil Müdürlüğü

Halk Eğitim Merkezi

Üniversite

Kredi Yurtlar Kurumu

Öğretmen Evi

Özel Öğrenci Yurtları

İl Halk Kütüphanesi

Sağlık Kurumu

Beyaz Eşya

Özel Hastane

İl Sağlık Müdürlüğü

Devlet Hastanesi

Arçelik Bayi

Vestel Bayi

Beko Bayi